Archyvas

2024-10-10

Keptuvinė pica

Ši pica nors ir juokingai vadinama keptuvine (pan), ji kepama orkaitėje kaip ir bet kuri kita pica. Ji tikrai labai skani ir soti.



Ingredientai:


1 picos padas
Pomidorų padažas
Česnako granulės
1 didelis pievagrybis
0,5 raudonoji paprika
0,5 žalioji paprika
1 raudonasis svogūnas
Mozzarella sūris
Kietasis sūris
Džiovinti raudonėliai



Gaminimas:


1.
 Įkaitinti orkaitę iki 200C.

2. Apkepti picos padą pomidorų padažu. Supjaustyti svogūną griežinėliais. Supjaustyti paprikas juostelėmis, pievargrybį gabalėliais.

3. Viską išdėlioti ant picos. Tuomet suplėšyti mozzarella sūrį ir išdėlioti ant viršaus. Galop pabarstyti džiovintų raudonėlių ir užtarkuoti kietojo sūrio.

4. Kepti apie 20 minučių orkaitėje. Skanaus.


































Komentarų nėra:

Rašyti komentarą