Archyvas

2024-10-16

Indiškas žuvies karis

Šis karis nėra aštrus, bet tikrai gan skanus. Žuvį geriau naudoti filė, bet tiks ir su kaulais.




Ingredientai:


3 valg. š. aliejaus
2 arb. š. Dižon garstyčių
1 arb. š. maltų juodųjų pipirų
1,5 arb. š. druskos
4 jūrinės lydekos
4 skiltelės česnakų
1 arb. š. malto imbiero
2 abr. š. maltų kajenų pipirų
1 arb. š. malto kumino
1 arb. š. maltų kalendrų
1 arb. š. cukraus
1 arb. š. maltos ciberžolės
1 pomidoras
1 siebas saliero



Gaminimas:


1.
 Supjaustyti žuvį gabalėliais ir sumaišyti su garstyčiomis, juodaisiais pipirais bei druska ir padėti pusvalandžiui pasimarinuoti.

2. Įkaitinti aliejų keptuvėje ir sudėti žuvį kepti. Supjaustyti pomidorą gabalėliais kartu su salieru ir sudėti  keptuvę su žuvimi. Pagardinti visais prieskoniais ir gerai iškepti.


































Komentarų nėra:

Rašyti komentarą