Archyvas

2024-09-11

Tailandietiška vištienos pica

Tai labai greitai ir lengvai pagaminama azijietiška pica. Skonis labai įdomus.

Ingredientai:































PADAŽUI:

2 valg. š. Hoisin padažo
1 valg. š. skysto medaus
2 arb. š. ryžių acto

1,5 arb. š. malto imbiero
2 valg. š. sezamų aliejaus
1 valg. š. austrių padažo
2 valg. š. vandens
PICAI:
1 valg. š. aliejaus
Vištienos filė
1 picos padas
1 Mozzarella sūris
0,5 raudonojo svogūno
1 maža morka
2 valg. š. žemės riešutų
2 stiebai saliero


Gaminimas:

1.
Sumaišyti visus padažui skirtus ingredientus.

2. Dėti vištieną, pjaustytą kubeliais, į keptuvę ir gerai iškepti.

3. Sutarkuoti morką ir saliero stiebus.

4. Aptepti picos padą paruoštu padažu, apibarstyti tarkuota morka ir salieru. Apiberti žemės riešutų. Išdėlioti iškeptus vištienos gabalėlius. Supjaustytus griežinėliais svogūnus. Apdėti mocarelos sūriu.

5. Kepti 20 minučių, iki 170C įkaitintoje orkaitėje.

 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą