Tai gerai žinomas Kinijos virtuvės patiekalas, kurio ko gero teko visiems ragauti restoranuose. Jis dar vadinamas Kung Pao. Jei turite galimybę gauti Shaoxing vyno ir Chingkiang acto- tai padarys patiekalą dar unikalesniu. Nors ir patiekale naudojami čili pipirai- patiekalas nėra labai aštrus. Tačiau jei norisi dar daugiau aštrumo- siūlau dėti daugiau čili pipirų ar net maltos aitriosios paprikos.
MARINATUI:
340g vištienos filė
Gaminimas:
1. Supjaustyti mėsą gabalėliais ir sumaišyti su marinatui skirtais ingredientais. Atidėti.
2. Sumaišyti padažui skirtus ingredientus ir maišyti kol krakmolas ištirps.
3. Dėti vištieną ir smulkintus čili pipirus į keptuvėje įkaitintą aliejų ir gerai apkepti. Tuomet sudėti smulkintą česnaką ir riešutus.
4. Lieti visą padažą ir kepti kol pradės burbuliuoti. Patiekti su ryžiais.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą