Šis
patiekalas labai skanus ir paprastas- lengvai pagaminamas. Jei turite galite dėti cukinijų ir bulvių bei saldžiųjų bulvių.Taip pat jei patinka galima dėti svogūnų- šiuo atveju teks juos kartu pakepinti su paprikomis ir česnakais. Kad padažas būtų tirštesnis galima pilti mažiau jautienos sultinio. Kukurūzų galima dėti ir kiek daugiau nei mažą skardinę- pagal skonį.
500g jautienos
3 valg. š. alyvuogių aliejaus
Gaminimas:
1. Dideliame puode pakaitinti aliejaus, jame pakepti papriką ir česnakus.
2. Keptuvėje įkaitinti likusį aliejų. Jame apkepti jautienos gabalėlius. Kai apkeps, juos suberti į puodą į paprikomis. Ten sudėti konservuotus pomidorus, supilti sultinį. Viską pakaitinti iki virimo. Ir troškinti 1 val.
3. Po valandos patikrinti ar užtenka druskos, ar nereikia daugiau pipirų. Suberti kukurūzus, pavirti dar 5 min.
https://www.gaspadine.lt/
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą