Archyvas

2021-08-26

Argentinietiškas troškinys "Carbonada Criolla"

Šis patiekalas labai skanus ir paprastas- lengvai pagaminamas. Jei turite galite dėti cukinijų ir bulvių bei saldžiųjų bulvių.Taip pat jei patinka galima dėti svogūnų- šiuo atveju teks juos kartu pakepinti su paprikomis ir česnakais. Kad padažas būtų tirštesnis galima pilti mažiau jautienos sultinio. Kukurūzų galima dėti ir kiek daugiau nei mažą skardinę- pagal skonį.



Ingredientai:


500g jautienos
3 valg. š. alyvuogių aliejaus
1 žalia paprika
1 skardinė konservuotų smulkintų pomidorų
2 stiklinės jautienos sultinio
2 valg. š. cukraus
1 skardinė konservuotų kukurūzų
Druska
Malti juodieji pipirai


Gaminimas:

1. Dideliame puode pakaitinti aliejaus, jame pakepti papriką ir česnakus.

2. Keptuvėje įkaitinti likusį aliejų. Jame apkepti jautienos gabalėlius. Kai apkeps, juos suberti į puodą į paprikomis. Ten sudėti konservuotus pomidorus, supilti sultinį. Viską pakaitinti iki virimo. Ir troškinti 1 val.

3. Po valandos patikrinti ar užtenka druskos, ar nereikia daugiau pipirų. Suberti kukurūzus, pavirti dar 5 min.


https://www.gaspadine.lt/

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą