Šitas patiekalas patiks visiems, kas mėgsta valgyti azijietiškose restoranuose ir nori pasigaminti kažko panašaus namuose. Tai tobulas variantas. Tikrai skoni ir kvapas lyg iš restorano! O slaptasis ingredientas yra SANTA MARIA padažas- jis šiam patiekalui suteikia visą tobulybę. (Jeigu nepatinka aštrus čili skonis, galima pasirinkti iš kitų šios serijos padažų, kurie yra kiek švelnesni).
Ingredientai:
1 pakelio SANTA MARIA kiaušininių makaronų
3 skiltelės česnako
Alyvuogių aliejus
400g vištienos filė
1 morka
1 brokolis
1 raudonoji paprika
1 aitrioji paprika
1 pakelio SANTA MARIA Soy and Chili padažo
Laiškinių česnakų ryšelio
Kalendros lapelių
Gaminimas:
1. Išvirti makaronus, taip, kaip nurodyta ant pakelio.
2. Supjaustyti česnaką, vištienos filė, morką ir paprikas plonais šiaudeliais. Susmulkinti kalendras. Brokolius supjaustyti , mažais žiedynais.
3. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir pakepti visas daržoves. Suberti vištieną ir kepti toliau. Po to supilti padažą ir dar 10min. patroškinti.
3 skiltelės česnako
Alyvuogių aliejus
400g vištienos filė
1 morka
1 brokolis
1 raudonoji paprika
1 aitrioji paprika
1 pakelio SANTA MARIA Soy and Chili padažo
Laiškinių česnakų ryšelio
Kalendros lapelių
Gaminimas:
1. Išvirti makaronus, taip, kaip nurodyta ant pakelio.
2. Supjaustyti česnaką, vištienos filė, morką ir paprikas plonais šiaudeliais. Susmulkinti kalendras. Brokolius supjaustyti , mažais žiedynais.
3. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir pakepti visas daržoves. Suberti vištieną ir kepti toliau. Po to supilti padažą ir dar 10min. patroškinti.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą