Ingredientai:
Gaminimas:
1. Sausainius susmulkinti iki trupinių ir sumaišyti su kambario temperatūros sviestu bei cukrumi. Šita mase iškloti kepimo indo dugną ir kraštus.
1. Sausainius susmulkinti iki trupinių ir sumaišyti su kambario temperatūros sviestu bei cukrumi. Šita mase iškloti kepimo indo dugną ir kraštus.
2. Šokoladą išlydyti virš verdančio vandens - garų vonelėje.
3. Maskarponės sūrį sumaišyti su cukrumi. Po vieną įmušti kiaušinius. Supilti vanilę, šokoladą, imbierą ir gerai išmaišyti. Gautą įdarą supilti ant sausainių ir kepti 1 val. orkaitėje įkaitintoje iki 160 laipsnių temperatūros. Po to ištepti grietine ir kepti dar apie 10 min.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą