Archyvas

2018-10-06

Maskarponės sūrio pyragas su grietininiu viršumi

Tai gan saldus ir sotus pyragas. 



Ingredientai:

1kg maskarponės sūrio
450g baltojo šokolado
4 kiaušiniai
240g grietinės
60g cukraus
2 arb. š. vanilės ekstrakto
1,5 arb. š. malto imbiero
Vyšnių uogienė
300g biskvitinių sausainių
100g sviesto
2 arb. š. cukraus



Gaminimas:

1. Sausainius susmulkinti iki trupinių ir sumaišyti su kambario temperatūros sviestu bei cukrumi. Šita mase iškloti kepimo indo dugną ir kraštus.











2Šokoladą išlydyti virš verdančio vandens - garų vonelėje.

3. Maskarponės sūrį sumaišyti su cukrumi. Po vieną įmušti kiaušinius. Supilti vanilę, šokoladą, imbierą ir gerai išmaišyti. Gautą įdarą supilti ant sausainių ir kepti 1 val. orkaitėje įkaitintoje iki 160 laipsnių temperatūros. Po to ištepti grietine ir kepti dar apie 10 min.














4. Patiekti su vyšnių uogiene.


https://www.gaspadine.lt/








Komentarų nėra:

Rašyti komentarą