Archyvas

2018-09-24

Tradicinės izraelietiškos salotos su bulguru

Skonis tikrai įdomus ir neįprastas. Patariu suvalgyti iš karto, nes pastebėjau, jog porą dienų pabuvęs šaldytuve bulguras sukietėja...


Ingredientai:

300ml vandens
180g bulguro
3 pomidorai
100g petražolių
100g mėtų
80ml citrinos sulčių
2 valg. š. alyvuogių aliejaus
1 saujelė granatų sėklų
Žiupsnelis druskos
Žiupsnelis maltų juodųjų pipirų



Gaminimas:

1. Bulgurą užpilti verdančiu vandeniu, uždengtis ir palikti brinkti apie 20 min.
2Smulkiai supjaustyti pomidorus, petražoles ir mėtas.
3. Bulgurą nukošti ir sumaišyti su smulkintais pomidorais, petražolėmis, mėtomis ir granatų sėklomis.
4. Atskirai sumaišyti alyvuogių aliejų ir citrinos sultis. Gautu mišiniu apšlakstyti salotas. Patiekti galima papuošiant citrinos griežinėliais.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą