Archyvas

2022-03-31

Tartaletė su avietėmis ir baltuoju šokoladu

Tai labai skanus pyragas tinkantis įvairioms progoms. Jį pasigaminti užtruks visai nedaug laiko- tik šaldymas kiek užtruks.


Ingredientai:

TEŠLAI:
150g miltų
120g sviesto
30g miltelinio cukraus
ĮDARUI:
200g maskarponės
200g baltojo šokolado
200g aviečių

Gaminimas:

1.Iš miltų, miltelinio cukraus ir sviesto išminkyti tešlą. Suvynioti į maistinę plėvelę ir šaldyti 30 min. Ant miltuoto paviršiaus iškočioti tešlą, sudėti į riebalais išteptą formą. Kepti 25 min. orkaitėje įkaitintoje iki 180C temperatūros.

2. Šokoladą ištirpinti vandens vonelėje. Sumaišyti su maskarpone. Ant pyrago sudėti avietes ir aplieti maskarponės ir baltojo šokolado įdaru. Šaldyti 3 val. šaldytuve.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą